joi, 24 decembrie 2015

Iubesc Craciunul

10 MOTIVE PENTRU CARE IUBESC CRACIUNUL

Astazi vreau sa va prezint 10 motive pentru care iubesc Craciunul.
Sa incepem:

1. Primul motiv ar fii beculetele de Craciun care lumineaza peste tot.Rosii,galbene,verzi,albastre,in toate culorile,sunt superbe si le ador,imi da o senzatie de magie! 

2. Al doilea motiv este bradul de Craciun.Mereu verde si un miros superb.Iubesc sa-l impodobesc si sa pun sub el bomboane.

3. Al treilea motiv este zapada.Ador zapada.Imi place sa ma joc in zapada,sa fac oameni de zapada,sa fac ingerasi in zapada si multe altele.Parca nu este Craciun fara zapada. Iubesc sa vad toata natura inghetata.
(nu e un peisaj magic? ..cum sa nu-ti placa!? :3 )

4.Cel de-al patrulea motiv sunt bluzele cu teme de Craciun. Sunt foarte faine si calduroase,iar imprimeul de pe ele te duc mereu cu gandul la Craciun.

5.Motivul 5 este Mos Craciun,care soseste in fiecare an la copii cuminti si le aduce mereu cadouri frumoase.Mos Craciun si toate cadourile lui.

6.Al saselea motiv sunt colindele.Copii vin in seara de Ajun si iti colinda,este pur si simplu magic.

7.Al saptelea motiv este statul in casa,la caldura si privind pe geam cum ninge,vezi oameni infrigurati dar tu esti in casa si ti-e cald.


8. Motivul 8 este omul de zapada.Cand ninge pentru prima data si toti oamenii ies afara sa faca omul de zapada.Ii vezi din trecere si ei se uita la tine si-ti "fac" cu  mana(oamenii de zapada).:)) 

9. Al noualea motiv este intreaga perioada dinainte de Craciun,cea in care simtim spiritul Craciunului.

10. Si ultimul dar nu cel din urma motiv este Nasterea Domnului Iisus in sine,daca nu s-ar fii nascut El noi,acum,n-am mai avea atatea traditii si obiceiuri. Craciunul asta inseamna defapt,Nasterea lui Iisus,nu toate lucrurile astea marunte.

Sper ca v-a placut acest blog. Sa aveti sarbatori fericite si linistite,alaturi de cei dragi voua.
Craciun fericit! 

PwP
BiBi





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu